Pravio šou, pa završio u čeljustima krokodila / VIDEO

Trener je izvodio svoj performas sa krokodilom, a rizična tačka se pretvorila u jeziv incident kada je životinja zgrabila ukrotitelja.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.07.2018.

19:43

Pravio šou, pa završio u čeljustima krokodila / VIDEO
Youtube Printscreen

Četrdesetpetogodišnji Tao, koji je obučen za treniranje reptila, izvodio je svoj performans u zoološkom vrtu Fakatara na severu Tajlanda, piše "Dejli mejl".

Na stotine ljudi je uživalo u ovom šouu sve dok nije nastao indicent koji je ostavio publiku u šoku.

Naime, trener je postepeno uvlačio ruku u krokodilova usta, a potom je zatražio da se isključi muzika. Potpuno neočekivano životinja je odreagovala veoma agresivno te je iznenada stegla čeljust oko Taove podlaktice, a zatim ga snažno "protresla".

Ukrotitelj je glasno vrisnuo pre nego što je uspeo da se oslobodi iz njenih čeljusti i uzdigne sa zemlje koja je bila prelivena krvlju.
Youtube PrintScreen
Ovaj incident iz zoo-vrta snimio je jedan posetilac svojom kamerom, a potom je opisao kako je publika odreagovala.

"Svi su bili šokirani kada se desio napad. Deca su bila preplašena. Više puta sam gledao snimak kako bih video kako se ovo dogodilo", kazao je prilično izbezumljen autor snimka.

Dong Vitavat, vlasnik parka u kome obitavaju krokodili, saopštio je da se napadnuti trener nalazi na farmi i da se oseća dobro.

"On voli krokodile i radiće sa njima ponovo, verovatno za dva meseca. Vrlo retko se ovo dešava", istakao je Dong.

Upozoravamo da snimak može biti uznemirujući.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: