Rodman opet kod Kim Džon Una, a sad vodi i poznatog repera

Nekadašnja zvezda "Čikago Bulsa" Denis Rodman, namerava da uskoro ponovo poseti Severnu Koreju i lidera te zemlje Kim Džong Una i da sa sobom povede repera Kanje Vesta.

Život

Izvor: B92

Sreda, 18.07.2018.

09:50

Rodman opet kod Kim Džon Una, a sad vodi i poznatog repera
Foto: Getty/Rich Fury

Malo ko je, poput Rodmana, dobio priliku da upozna lidera Sverne Koreje, i još se sprijatelji s njim kao što je ovaj košarkaš to uspeo. Pošto je Kim ljubitelj košarke, nije mnogo trebalo da njih dvojica postanu gotovo najbolji prijatelji.

Poznati reper i suprug rijaliti zvezde Kim Kardašijan, Kanje Vest (41) nedavno je izjavio da mu je nekadašnji igrač Čikago Bulsa najveća inspiracija, a Rodman je dodao da želi da mu se Kanje pridruži tokom naredne poete Svernoj Koreji.

"Mislim da me on (Kim) veoma poštuje zbog mojih uverenja", rekao je Rodman, za US Vikli.
"I Kanje radi mnogo dobrih stvari širom sveta i zbog toga ga poštujem. U septembru ću opet da posetim Severnu Koreju, a tom prilikom povešću i Kanjea. Ako bude želeo da posle šest, sedam dana provedenih tamo, napiše pesmu o tome, samo napred“, rekao je Rodman.

Njih dvojica su nedavno viđeni u istom društvu tokom događaja "Životi crnih ljudi takođe su znajačni“ u Vašingtonu. Zajedničko im je i to da obojica podržavaju trenutnu američku administraciju.
Rodman je prošlog meseca otputovao u Singapur kako bi prisustvovao samitu i istorijskom susretu Kima i Donalda Trampa.

"Kada sam započeo ovu celu avanturu sa putom u Severnu Koreju nisam to uradio zarad popularnosti. Samo sam hteo da se lepo provedem sa svojom porodicom. To je to", naveo je Rodman.

#MarchforOurLives

A post shared by Dennis Rodman (@dennisrodman) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: