On je najplaćeniji fudbaler na svetu, evo na šta troši svoj novac

Jedan od najboljih fudbalera na svetu je Leo Mesi, a uz tu titulu ide i lepa količina novca koje on zarađuje, a samim tim i troši. Prema Forbsovoj listi, drugi je najplaćeniji sportista, a prvi najlpaćeniji fudbaler na svetu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 10.07.2018.

10:19

Default images

Vuelta a casa/ going back home

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Samo u ovoj godini zaradio je već 11 miliona dolara, a u 2017. godini potpisao je novi ugovor koji mu donosi još 80 miliona godišnje, piše Biznis insajder.

Ovaj fudbaler, kao i mnogi sportisti, živi i od reklama, a dodatnih 27 miliona zaradi upravo preko njih. Sa Adidasom ima doživotni ugovor, a ugovore ima i sa brendovima “Gatorade”, “MasterCard” i “Pepsi”.

Živi u vili Kasteldefesu, kod Barselone, vozi automobile vredan 200.000 dolara, vlasnik je kuće u Argentini u kojoj je odrastao, a iako u njoj niko ne živi, redovno plaća njeno održavanje. Povremeno uživa u luksuznim letovanjima.

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Poseduje privatni avion, a prošle godine oženio je svoju ljubav iz detinjstva Antonelu Rokuzo s kojom ima troje dece. Odrasli su zajedno u Argentini i porodice su im oduvek bile bliske, prenosi Index.hr.

Napravljen je model njegove noge koji je prodat za pet miliona dolara, a sav novac otišao je za sanaciju štete od cunamija u Japanu.

Ne pridaje mnogo značaja društvenim mrežama, a iako je prisutan na Instagramu, profil mu je prilično "amaterski".

Disfrutando el último día en antigua

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: