"Hari je slabić, Dajana bi ga se stidela"

Samanta Markl nastavila je medijski rat protiv svoje polusestre Megan, a ovog puta ciljala je direktno na princa Harija.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.07.2018.

17:49

Foto: Youtube Printscreen Loose woman

Starija polusestra Megan Mark, 53-godišnja Samanta ne prestaje da vodi rat protiv vojvotkinje, a čini se da ni ovog puta nije birala reči niti sredstva kako bi je uvredila.

Nakon što je kazala da je Hari trebalo da oženi svoju bivšu devojku Kresidu Bonas, zato što je ona "mnogo sličnija Daani", onda je ismevala Meganin britanski naglasak, a sada je prešla i na njenog muža.

Naime, Samanta je salvu uvreda uputila na račun princa Harija nazvavši ga slabićem i izjavivši da bi ga se njegova pokojna majka Dajana stidela, a sve to napisala je na Tviter profilu.

"Hari je slabić jer dopušta Megan da se ružno ponaša prema svima koji su joj bliski, posebno svojoj porodici. Dajana bi ga se stideia. Prestani da nosiš njen donji veš i ne dopuštaj joj da nosi pantalone u vezi", poručila mu je Samanta. Inače, iako Samanta i Megan godinama nisu u kontaktu, vojvotkinjina polusestra ne prestaje da iznosi njen prljav veš u javnost, kao i da joj upućuje kritike.

Osim Samante, Harijeva supruga je nedavno imala problem i sa ocem koji je za pozamašnu sumu novca tabloidima izneo određene tajne iz njenog života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: