Greška pilota užasnula putnike - bili su tretirani kao teroristi

Na njujorškom Međunarodnom aerodromu "Džon F. Kenedi" (JFK) odvijala se prava drama koju je prozrokovao pilot aviona.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 28.06.2018.

16:40

Greška pilota užasnula putnike - bili su tretirani kao teroristi
Foto: Getty

Naime, pilot je pre samog poletanja za Los Anđeles kontroli leta greškom poslao šifru za otmicu, a nakon nekoliko minuta avion su opkolili pripadnici aerodromske policije.

Kako piše Dejli mejl, pilot je kontrolorima prijavio da ima problem sa radio-vezom, ali se kasnije ispostavilo da je greškom upotrebio šifru za otmicu.

Nakon što je rešen veliki nesporazum, avion je prošao kroz kontrolu kako bi se utvrdilo da nema nikakve opasnosti. Ipak, putnici su pretpeli stres i bili su užasnuti dešavanjem.

Na dramatičnom video-snimku koji je obišao društvene mreže može se videti kako pripadnici specijalnih policijskih jedinica upadaju u avion i pretražuju svaki njegov deo.

Putnicima je bilo naređeno da podignu ruke u vis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: