Poznati kuvar nije bio pod uticajem droge prilikom samoubistva

Poznati američki kuvar Entoni Borden, koji je početkom meseca izvršio samoubistvo, nije bio pod uticajem droge, objavila je danas policija.

Život

Izvor: B92

Subota, 23.06.2018.

13:56

Poznati kuvar nije bio pod uticajem droge prilikom samoubistva
1

"Entoni Borden nije bio pod uticajem droge u trenutku kad je sebi oduzeo život", saopštila je policija u Francuskoj.

To je rezultat njihove istrage i toksikološkog nalaza koji je potvrdio da u njegovom telu nije bilo tragova droge, piše Njujork tajms. Podsetimo, slavnog kuvara u sobi hotela Kajzersberg obešenog je pronašao njegov prijatelj Erik Ripert.

Pročitajte još: Bio je moja ljubav, moj oslonac i moj zaštitnik

Policija je dve nedelje nakon njegovog samouboistva objavila da tragovi sumnjivih supstanci nisu pronađeni u njegovom telu, a njegovi prijatelji tvrdili su da je depresija s kojom se dugo borio, zasigurno jedan od razloga zbog kojih se odlučio na ovaj čin. Veliki deo njih smatra da je i njegova veza s glumicom Azija Arđento doprinela tom stanju.

Pročitajte još: Poznati američki kuvar izvršio samoubistvo

Borden je kremiran prošle sedmice u Francuskoj, a njegov pepeo i lične stvari poslate su njegovom bratu Kristoferu. Za Njujork tajms njegova majka izjavila kako će sahrana njenog sina biti intiman čin i da će njemu prisustvovati samo najbliži članovi porodice. Dodala je i da će u čast svom sinu uraditi tetovažu, tako što će istetovirati njegovo ime.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: