Misica pronađena mrtva u svom stanu

Britanska misica i rijaliti zvezda Sofi Gradon pronađena je mrtva u svom stanu.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 21.06.2018.

20:20

Default images

Sofi Gradon je pronađena mrtva u svom domu, saopštila je policija, te dodala da za sada ne postoji ništa sumnjivo, ali se svakako čeka nalaz obdukcije.

Tužnu vest o smrti misice objavio je na Fejsbuku njen dečko Aron Armstrong.

"Nikad neću da zaboravim taj osmeh. Volim te mnogo, ti si moj svet zauvek", napisao je Aron, a ispod njegove objave ređali su se komentari u kojima su mu prijatelji i poznanici pisali reči podrške.

Američki mediji pišu da je vest o tragičnom kraju misice stigla samo nekoliko meseci nakon što je otkrila da se bori s depresijom. Tridesetdvogodišnja Sofi Gradon slavu je stekla 2010. godine, kada je pobedila na takmičenju Mis Velike Britanije.

Nakon modelinga, ona je rešila da se oproba u najpopularnijem rijaliti programu u Britaniji Love Island u kome je ostvarila odlične rezultate, a javnost je veoma zavolela.

Sofi će biti zapamćena kao prva takmičarka koja je započela homoseksualnu vezu pred kamerama. Poslednjih godinu dana provela je sa Aronom Armstrongom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: