Nepristojni navijač uznemirio voditeljku usred Rusije / VIDEO

Kolumbijska novinarka Đulijet Gonzales Tehran doživela je neprijatnu situaciju dok je izveštavala sa Svetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji.

Život

Izvor: B92

Sreda, 20.06.2018.

16:12

Nepristojni navijač uznemirio voditeljku usred Rusije / VIDEO
Foto: Youtube Printscreen

Novinarka Đulijet Gonzales Tehran snimala je prilog na Mundijalu, a zbog jednog navijača njen video-snimak je obišao planetu, piše britanski "San".

Na klipu koji je brzinom svetlosti obišao društvene mreže, Đulijet pred kamerama izveštava sve do trenutka dok nije do nje dotrčao jedan navijač koji ju je zgrabio za grudi i poljubio u obraz, a potom pobegao.

Veoma profesionalna, Đulijet je ostala pribrana kako bi dovršila prilog do kraja, ali ipak po njenom izrazu lica možemo da vidimo da joj je bilo veoma neprijatno.

Nakon neprijatnosti koju je doživela, novinarka iz nemačkog medija "Dojče vele", napisala je na svom profilu na Instagramu poruku kojom se obratila javnosti.

"Bila sam tamo dva sata pripremajući se i ništa mi se nije dogodilo. Ali kad smo krenuli uživo, muškarac je iskoristio situaciju. Došao je do mene, poljubio me i dodirnuo mi grudi. Morala sam nastaviti da radim, kasnije sam gledala da li je taj muškarac još tamo, ali nije bio..."

"Ne zaslužujemo ovakav tretman, jednako smo vredne i profesionalne. Delim uzbuđenje zbog fudbala, ali moramo napraviti granice između nežnosti i zlostavljanja", dodala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: