Hoćete fotografiju s Čakom Norisom? To se debelo plaća

Festival Supernova Komi kon doveo je ovog vikenda brojne holivudske zvezde u Sidnej, a svako ko hoće fotografiju s njima, moraće to debelo da plati.

Život

Izvor: B92

Subota, 16.06.2018.

13:34

Hoćete fotografiju s Čakom Norisom? To se debelo plaća
EPA/Ricardo Maldonado Rozo

Među velikim imenima, koji su prisustvovali otvaranju događaja bili su Čak Noris, Kejtlin Tarner i Ričard Drajfus. Od njih troje, za fotografiju sa Čakom Norisom (78), posetioci festivala trebalo je da izdvoje najviše novca, čak 150 dolara.

Ako su uz fotografiju sa poznatim glumcem iz osamdesetih godina želeli još i autogram, to ih koštalo dodatnih 120 dolara. To sumu diže na neverovatnih 270 dolara samo za fotografiju i autogram.

Noris, koji se proslavio ulogom teksaškog rendžera Vokera, doživeo je nekoliko "oživljavanja" kroz poznate "meme", prenosi Dejli mejl.

Fotografija sa Drajfusom koštala je 80, a sa Kejtlin Tarner svega 60 dolara. Festival Supernova Komi kon održava se danas i sutra u Sidneju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: