Zašto će Megan Markl morati da odustane od svoje omiljene hrane?

Nakon što je postala deo kraljevske porodice, vojvotkinja od Saseksa će morati striktno da prati pravila ishrane – a to znači i da odustane od svoje omiljene hrane.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.06.2018.

20:39

Zašto će Megan Markl morati da odustane od svoje omiljene hrane?
Foto: Getty

Megan Markl je novi član kraljevske porodice, a udajom za princa Harija prihvatila je da živi pod njihovim pravilima.

Kako piše Miror, bivša glumica iz serije "Suits", sada vojvotkinja od Saseksa, od sada će morati striktno da prati pravila ishrane.

Kraljevski batler Grant Harold otkrio je da kraljevska porodica ne jede morsku hranu iz straha od trovanja.

"Odustajanje od morskih plodova je veoma razuman potez, pogotovo ako obavljate neku javnu funkciju. Ne želimo da član kraljevske porodice ima ozbiljnu reakciju na trovanje, posebno tokom službenih angažmana i svetskih turneja", kazao je batler.
Foto: Getty
Bez sumnje Megan je sigurno razočarana ovom zabranom uj ishrani, pošto je prethodno govorila da izuzetno voli morsku hranu.

"Obično večeram plodove mora i pastu, a negroni koktel je rezervisan za veče", kazala je Megan svojevremeno.

Osim ovog pravila u ishrani, Megan će imati još određene zabrane: ne sme da snima selfije, daje autograme i mora uvek da putuje u crnoj garderobi u slučaju da neko od članova porodice premine, piše Miror.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: