Rusi će kazniti Robija Vilijamsa zbog pokazivanja srednjeg prsta?

Engleski pevač Robi Vilijams ostavio je ceo svet u šoku kada je pokazao srednji prst u kameru koja ga je snimala tokom otvaranja Svetskog prvenstva u fudbalu.

Život

Izvor: B92

Petak, 15.06.2018.

17:25

Rusi će kazniti Robija Vilijamsa zbog pokazivanja srednjeg prsta?
Foto: Twitter Printscreen

Robi je, pevajući "uradio sam ovo za džabe" pokazao srednji prst, a nakon ovog incidenta društvene mreže su se usijale od komentara.

Dok mnogi osuđuju njegovo ponašanje, sumnja se da je nepristojan gest pop zvezde Robija Vilijamsa bio odgovor britanskim tabloidima na kritike „da se prodao Rusima".

Briitanski pevač je prethodno izjavio da je pevanje na otvaranju Mundijala „ostvarenje dečačkih snova“, te je mnoge iznenadio njegov potez, a Robi je dobio uglavnom negativne komentare. Samo dan nakon što je video-snimak obišao cvet svet, mnogi se pitaju da li Robiju preti novčana kazna.

Britanski tabloid San piše da bi Robi mogao da plati kaznu od iznosa od 47.000 evra jer je od 2014. Rusija uvela zabranu korišćenja psovki u književnim delima, na filmskom platnu, u predstavama, ali i u svim javnim nastupima.

Ipak, Robi bi mogao da se izvuče, jer nije tačno određeno koje reči i gestovi su uvredljivi i kažnjivi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: