Gosti kraljevskog venčanja prodaju svoje poklone na internetu

Devet torbica sa poklonima koje su gosti na venčanju princa Harija i Megan Markl dobijali za uspomenu našle su se na internet-aukciji na sajtu I-bej.

Život

Izvor: B92

Utorak, 22.05.2018.

09:38

Gosti kraljevskog venčanja prodaju svoje poklone na internetu
GettyImages

Neke su već premašile cenu od 1.000 funti, odnosno 1.100 evra, prenosi Bi-Bi-Si.

Svi gosti pozvani na venčanje u zamku Vindzor, koji su ostali izvan kapele, dobili su poklone. Ukupno ih je podeljeno 2.640.

Među poklonima i suvenirima koji su se u njima nalazili bile su flašica vode, čokoladni novčić, magnet za frižider, bedž i vaučer za prodavnicu sa poklonima u zamku Vindzor.

Međutim, 600 gostiju koji su prisustvovali ceremoniji u kapeli, među kojima su bile i poznate ličnosti poput Dejvida i Viktorije Bekam, Opre Vinfri i Džordža i Amal Kluni, nisu dobili ove torbice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: