Kraljevska porodica, slavne ličnosti i tetka "pedofilka" / VIDEO

Od venčanja britanskog princa Harija i američke glumice Megan Markl prošlo je dva dana, a brojni svetski mediji ne prestaju da se bave tim događajem koji je obeležio protekli vikend.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.05.2018.

10:46

Kraljevska porodica, slavne ličnosti i tetka
Printscreen YouTube/Saturday Night Live

U današnje vreme interneta i društvenih mreža, takvi događaji uvek su velika inspiracija za nastanak brojnih šaljivih tvitova, memea, video-materijala, ali postaju i tema poznatih komičara i humorističkih emisija.

Tako ni poznati američki tok-šou "Saturday Night Live" nije propustio da napravi sjajan skeč na temu prijema, održanog posle venčanja, koji je bio zatvoren za javnost.

U skeču princ Hari na prijemu snima video-zapis i predstavlja goste: članove kraljevske porodice, goste sa "jeftinijim ulaznicama", neizbežnog ser Eltona Džona, druge slavne ličnosti... kao i tetku "pedofilku". Šaljivi video-spot napravili su i autori kanala BlendTV na Jutjubu.

Oni su svojom montažom originalnog snimka venčanja uspeli da naprave kratak filmić u kome je sve pogrešno: od sveštenika koji pogrešno izgovara bračne zavete, preko muzike koja svira kad ne treba, pa do izraza lica prisutnih koji ne skrivaju neprijatnost.

Ili, možda, nije...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: