Otac Megan Markl ipak ne dolazi na venčanje?

Britanska kraljevska palata nije potvrdila, ali ni negirala da li će otac Megan Markl prisustvovati venčanju u subotu, odnosno da li će do oltara dopratiti verenicu britanskog princa Harija.

Život

Izvor: Tanjug

Utorak, 15.05.2018.

08:15

Otac Megan Markl ipak ne dolazi na venčanje?
Foto: Getty

Do venčanja je ostalo pet dana, a američki magazin TMZ objavio je da Tomas Markl neće prisustvovati venčanju nakon što je otkriveno da je snimao fotografije pripreme venčanja za jednu paparaco fotografsku agenciju.

Isti list pisao je i da je Tomas Markl pre šest dana doživeo srčani udar zbog koga neće doći na venčanje, kao i da je on sam rekao da neće doći da ne bi sramotio svoju ćerku ili kraljevsku porodicu.

Povodom svega toga oglasila se i Kensingtonska palata, koja je saopštila da princ Hari i njegova verenica Megan Markl mole javnost za razumevanje i poštovanje.

"Ovo je veoma ličan trenutak za gospođicu Markl u danima pre venčanja. Ona i princ Hari ponovo traže razumevanje i poštovanje i za gospodina Markla u ovoj teškoj situaciji", navodi se u saopštenju iz Kensingtonske palate, prenosi Rojters.

Kako se navodi, portparol kraljevske palate nije negirao niti potvrdio da li će otac Megan Markl prisustvovati venčanju, odnosno da li će dopratiti ćerku do oltara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: