Kejt i Vilijam pokazali svetu malog princa / FOTO

Britanska vojvotkinja od Kembridža i princ Vilijam pokazali su danas javnosti svoje treće dete, petog u redu za britanski presto i šestog praunuka kraljice Elizabete Druge.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.04.2018.

19:30

Kejt i Vilijam pokazali svetu malog princa / FOTO
Foto: Tanjug / Dominic Lipinski/PA via AP

Kejt Midlton danas je rodila dečaka teškog 3,8 kilograma, navodi se u saopštenju britanske Kensingtonske palate i dodaje da je princ Vilijam prisustvovao rođenju svog sina. Nova kraljevska beba rođena je u 11.01, a majka i dečak se osećaju dobro, dodaje se u saopštenju.
Foto: EPA-EFE / Andy Rain
Kejt Midlton je primljena jutros u bolnicu u Londonu kako bi rodila treće dete, saopštila je britanska Kensingtonska palata. Tridesetšestogodišnja vojvotkinja je kolima dovezena do krila Lindo bolnice Sent Meri u centru Londona.
Foto: EPA-EFE / Andy Rain
Vilijam i Kejt su se venčali 2011. i imaju još dvoje dece, princa Džordža starog četiri godine i princezu Šarlot koja će idućeg meseca napuniti tri godine. Oboje dece rođeno je u istoj bolnici, kao što su i princ Vilijam i njegov mlađi brat princ Hari.
Foto: EPA-EFE / Andy Rain
Princeza Kejt je obavila svoju poslednju zvaničnu obavezu 22. marta pre nego što je uzela porodiljsko odsustvo. Televizijske ekipe, novinari i obožavatelji kraljevske porodice postavili su se ispred bolnice za "praćenje kraljevske bebe" još od početka aprila u očekivanju novog člana, pošto nije ranije objavljen očekivan termin za rođenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: