Neobičan ples Hanibala Lektora "prestravio" brojne fanove / VIDEO

Zaboravite na film "Kad jaganjci utihnu". Slavni glumac ser Entoni Hopkins našao je sasvim nov način, u skladu sa današnjim vremenom, da još jednom prestravi svoje obožavaoce.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.04.2018.

17:32

Neobičan ples Hanibala Lektora
Gettyimages / Ilustracija

Ovaj vremešni Velšanin, u 80. godini života, ima otvoren nalog na Tviteru sa više od 200 hiljada pratilaca. Njihov broj, posle njegovog poslednjeg tvita, verovatno prilično raste.

Hopkins je na Tviter postavio selfi video na kome igra neku svoju divlju salsu, uz zvuke te popularne kubanske muzike, ali sa pomalo bizarnim grimasama i pretećim osmehom na licu.

Glumac je snimak prokomentarisao rečima:

"Ovo se dešava kada stalno radite, a ne igrate se." Među brojnim komentarima, koje je snimak izazvao, veliki broj obažavalaca izrazio je zabrinutost da je Hopkins "zvanično prolupao", prenosi MSN.

A ako ih baš nije mnogo uplašio, video je verovatno prilično zbunio veliki broj ljudi koji su ga videli.

Dosada je pregledan 5,5 miliona puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: