Cela kuća eksplodirala kada je džip udario u nju / VIDEO

Policija iz američkog gradića Herst, u Teksasu, odgovorila je na poziv i izašla na teren da izvrši uviđaj, pošto je prethodo jedan džip uletao u kuću.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 19.04.2018.

14:21

Cela kuća eksplodirala kada je džip udario u nju / VIDEO
Printscreen YouTube/CBS News

Samo što su stigli na mesto događaja cela kuća je ekspolodirala, uz veliki plamen koji je pratio eksploziju.

Do eksplozije je došlo nekih pet minuta pošto je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i uleteo u kuću. Veliki džip je, prilikom sudara, oštetio gasnu instalaciju u kući.

Policajci su, neposredno posle eksplozije, "provalili zadnja vrata i iz kuće u plamenu izvukli troje stanara". Oni su, u kritičnom stanju, primljeni u obližnju bolnicu.

Dvojica policajaca su zadobila manje povrede. Vozač džipa nije ozbiljnije povređen, ali je uhapšen i priveden zbog toga što nije imao validnu vozačku dozvolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: