Iskoristio je dobar momenat i pobegao u holivudskom stilu / VIDEO

Često se u holivudskim filmovima događa da neko ko je uhvaćen ili uhapšen uspe da se oslobodi i pobegne svojim progoniteljima, tako što se u poslednjem trenutku podvuče ispod vrata koja samo što se nisu zatvorila.

Život

Izvor: B92

Sreda, 28.03.2018.

11:50

Iskoristio je dobar momenat i pobegao u holivudskom stilu / VIDEO
Printscreen YouTube/nwitimestv

Jedno baš takvo filmsko bekstvo dogodilo se pre nekoliko dana u Okružnom zatvoru okruga Porter, u američkoj državi Indijani. Izvesni Majkl Maldonado uhapšen je u ponedeljak i odveden u zatvor.

Kada se policijski automobil, kojim je dovezen, ušao u zatvorsku garažu, Maldonado je iskoristio trenutak nepažnje policajaca, iskočio iz automobila i istrčao napolje ispod vrata koja su se zatvarala, piše Mashable.

Pošto su se vrata već zatvorila, policajci nisu mogli da ga uhvate. Beguncu je trebalo neko vreme da otvori još jedna vrata, ali dok su policajci sa psima izašli u dvorište, Maldonado je već pobegao. Dvorišna kamera snimila je begunca kako trči bos i sa lisicma na rukama.

Majkl Maldonado, najverovatnije, nije bio "propisno obezbeđen" tokom vožnje policijskim vozilom, piše Tajms, zbog čega je lako mogao da se oslobodi i pobegne, iskoristivši trenutak nepažnje policajaca.

Policija povezuje krađu automobila, koja se neoposredno potom dogodila, sa Maldonadovim bekstvom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: