I Tramp "salatu" za trku ima... / FOTO

Američki predsednik Donald Tramp poznat je po svom nekonvencionalnom pristupu mnogim stvarima, ali do sada nije bio viđen kako neko ko prati, a još manje ko diktira modne trendove.

Život

Izvor: B92

Subota, 17.03.2018.

12:52

I Tramp
GettyImages

Ipak, on se u petak pojavio u Beloj Kući sa nečim što bi se moglo učiniti kao jedan veoma neobičan modni detalj. Tramp je u džepu svog sakoa nosio nešto što je mnogima zaličilo na nekakvu travu ili salatu.

Naravno, "Trampova salata" odmah je uzburkala društvene mreže i izazvala lavinu šaljivih komentara. Tramp je, navodno, nedavno prešao na lakši režim ishrane, uglavnom baziran na supama i salatama.

Ipak, nije li malo neobično za čoveka njegovog ranga da ručak nosi u džepu sakoa.
GettyImages
Američki predsednik je, ustvari, u džepu nosio vezu deteline, u čast posete irskog premijera Lea Varatkera Beloj Kući, a u susret tradicionalnom irskom prazniku Danu svetog Patrika, koji se obeležava danas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: