Oglasila se Ketrin Zita Džouns povodom optužbi protiv njenog muža

Nakon što je američki glumac Majkl Daglas optužen za seksualno zlostavljanje, njegova supruga Ketrin Zita Džouns stala je u njegovu zaštitu i razjasnila sve sumnje.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.01.2018.

08:10

Oglasila se Ketrin Zita Džouns povodom optužbi protiv njenog muža
Foto: Gettyimages

Ipak, mnogi zbog njenog ozbiljnog izraza lica smatraju da je glumici ovaj period teško pao.

Čuveni holivudski glumac Majkl Daglas našao se u središtu skandala početkom januara, zbog optužbi da je pre 30 godina masturbirao pred radnicom svoje producentske kompanije.

"Ta tvrdnja je čista laž i izmišljotina, tu nema istine“, rekao je Daglas i dodao da mu je novinar kojem je žena iznela tu priču takođe rekao da je naglasila "da je Daglas nikada nije dodirnuo i da je nije zlostavljao na taj način".

Ova priča završila je u svim medijima, a javnost je bila šokirana još jednom pričom o seksualnom zlostavljanju, temi koja je veoma aktuelna u Holivudu.

Iako se do sada nije izjašnjavala u medijima, njegova supruga i koleginica Ketrin Zita Džouns jasno je u jednom intervjuu opovrgla navode o zlostavljanju, ističući da su se ona i njen suprug pridružili projektu #metoo.

"Kao dve osobe koje su u biznisu - on duže nego ja, oboje podržavamo pokret #metoo više nego bilo ko. Ja kao žena, on kao muškarac", izjavila je glumica, koja snima novi film "Lifetime".

Kada su je novinari pitali o navodima protiv njenog supruga, glumica je rekla da je u Daglasovom saopštenju sve rečeno:

"Napisao je veoma jasno saopštenje, iza kojeg stoji. Ne mogu da iznosim detalje o nečemu što je toliko lično vezano za njega".

Četrdesetosmogodišnja glumica govorila je veoma optimistično o budućnosti Holivuda i snažno podstakla žene da nastave da se drže zajedno.

"Vidimo promene za koje je trebalo da prođe dosta godina da bi se dogodile. Ovo je neverovatno vreme za žene i zaista želim da zapamte koliko smo brojne", rekla je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: