Poznati pevač bez brade izgleda kao potpuno druga osoba / VIDEO

Osim po svom glasu, najpopularniji regionalni pevač sevdalinki Božo Vrećo, poznat je i po ekscentričnom izgledu, kojim istovremeno ističe svoju mušku i žensku stranu.

Život

Izvor: B92

Sreda, 17.01.2018.

19:35

Default images

Duga crna kosa i brada na licu postale su Božin zaštitni znak, isto kao i brojne tetovaže i glamurozne haljine. Ali, pevač nije uvek izgledao tako.

Božo se od mladosti posvetio pevanju, a sa 27 godina je sa basistom Edvinom Hadžićem i gitaristom Dinom Šutalom osnovao ansambl Halka.

Za vreme nastupa s Halkom, Božo je scenskom imidžu posvećivao manje pažnje. Nije se šminkao, nosio je jednostavnu odeću, njegova kosa bila je mnogo kraća, a bez brade izgleda skoro neprepoznatljivo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

19 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: