Jedina lepa strana priče o Vajstinu: Šta se to dešava u Holivudu?

U jeku optužbi protiv Harvija Vajnstina oglasila se i Margot Robi koja je rekla da je ovakvo ponašanje holivudskih moćnika proizvelo osećaj zajednice među glumicama.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.12.2017.

13:00

Jedina lepa strana priče o Vajstinu: Šta se to dešava u Holivudu?
foto: epa/Neil Hall

“Nikada više o ovoj temi nisam pričala sa glumicama nego u ovih poslednjih par meseci. Glumice čije sam se veličine nekada plašila su me bukvalno zvale i pitale – hej, pričamo o tome, da li želiš da se priključiš“, rekla je Megan.

Glumica je istakla da je jedina lepa i pozitivna stvar u slučaju „Harvi Vajnstin“ osećaj zajednice koji se stvorio među glumicama.

“To je predivno, a tužno je što je ta zajednica nastala kao posledica ove užasne situacije. Bilo kako bilo, glumice se podržavaju više nego ikad“, rekla je za “Holivud reporter“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: