Ogledalo koje odaberete nosi važnu poruku o vašem životu

Izaberite jedno od ogledala sa slike.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 17.12.2017.

09:14

Default images

Ono ogledalo koje je najviše privuklo vašu pažnju, otkriće vam šta bi to trebalo da promenite u životu da biste napokon počeli da živite "punim plućima".

Evo šta vaš izbor znači:

1. Prigrlite život

Upravo je sada pravi trenutak da prestanete da se odupirete željama svog srca i da prigrlite svoj život. Idite hrabro napred za onim što vam je u srcu.

Prestanite da pronalazite izgovore zašto ne možete da učinite ono što silno želite. Ne bojte se, jedini način da živite onako kako želite je da krenete prema tome - sve je na vama.

2. Prestanite da se ograničavate

To što ste odabrali ovo ogledalo moglo bi značiti da ste pomalo nesigurni u sebe i sami sebi postavljate ograničenja, bez ikakve potrebe.

I vi zaslužujete da vam se nešto dobro dogodi u životu, i vama treba ljubav, pažnja, uspeh i poštovanje.

Vi se bojite da otkrijete ko ste zapravo, i kao da mislite da niste dostojni nekih stvari, ali to je pogrešno. Kada počnete sami sebi da govorite da zaslužujete dobre i lepe stvari u životu, tada će to i početi da vam se događa.

3. Ne odlažite stvari

Ukoliko ste skloni tome da odlažete stvari, ozbiljno poradite na tome da prestanite sa tim. To verovatno radite iz straha, neodlučnosti ili čiste lenjosti.

Ako uvek i sve odlažete, moglo bi vam se dogoditi i da od sebe udaljite dobre stvari koje bi mogle da vam se dogode. Zapamtite, to dobro što vas čeka, ne može da vas čeka večno!

Rešavajte zadatke jedan po jedan i dok ne završite jedan, ne prelazite na drugi. Polako će vam to ući u naviku a život će vam postati bolji.

4. Spremni ste za ljubav

Vi imate jako puno ljubavi u sebi koju ste spremni nekome da date. Spremni ste za ljubav i zato je važno da otpustite sve svoje strahove i otvorite svoje srce.

Ne osvrćite se stalno na prošlost jer je nju nemoguće promeniti. Iz nje se jedino može nešto pametno naučiti - kako ne praviti iste greške...

Dokle god vašim mislima vlada strah, dobre stvari vam se neće događati. Radije maštajte kako ste u zagrljaju nekog ko je vredan vaše ljubavi - pa čete ga prizvati sebi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: