Pevač šutnuo fotografkinju na koncertu / VIDEO

Džoš Hom, frontmen grupe "Queens of the Stone Age", udario je nogom Čelsi Loren, fotografkinju foto-servisa Shutterstock, tokom koncerta održanog u subotu 9. decembra u Los Anđelesu.

Život

Izvor: balkanrock.com, nme.com

Ponedeljak, 11.12.2017.

12:00

Pevač šutnuo fotografkinju na koncertu / VIDEO
GettyImages

Incident se dogodio tokom nastupa benda na Božićnom koncertu radio-stanice KROQ iz Los Anđelesa.

Lorenova kaže da incident ničim nije bio izazvan i da se Hom pre udarca nasmešio, što se može videti na njenim fotografijama, koje je objavila na svom profilu na Instagramu.

Na profilu je objavljen i video-materijal snimljen iz publike u kojem se tačno vidi udarac Džoša Homa. Ona je, u izjavi za Varajeti, opisala trenutak udarca.
"Džoš se približavao, pa sam postala prilično uzbuđena jer nikada pre nisam fotografisala 'Queens of the Stone Age'. Kako se približavao počela sam da fotografišem. Tog trenutka Džoš zamahuje nogom i udara moj foto-aparat, koji me pogađa u lice", rekla je ona.

Na zvaničnim stranicama društvenih mreža benda, u nedelju po podne, objavljene su dve izjave Džoša Homa, jedna pisana, i druga video-izjava, u kojoj je Džoš Hom objasnio svoj postupak i javno se izvinio.

A post shared by QOTSA (@queensofthestoneage) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: