Bivši muž norveške princeze: "Kevin Spejsi me je dodirnuo po..."

Bivši muž ćerke norveškog kralja Haralda Petog izjavio je da ga je američki glumac Kevin Spejsi dodirivao na koncertu u čast dobitnika Nobelove nagrade za mir 2007. godine u Oslu.

Život

Izvor: Beta

Petak, 08.12.2017.

16:54

Bivši muž norveške princeze:
GettyImages

Ari Ben, koji je 14 godina bio muž princeze Marte Luiz, rekao je danas za jedan norveški radio da mu je Spejsi, koji je tada sedeo pored njega, rekao "Hej, hajdemo napolje na cigaretu!", a potom ga "dodirnuo" po genitalijama.

Ben (45) je naveo da je Spejsija odbio rekavši mu "Možda kasnije".

Martu Luiz, četvrtu po redu naslednicu norveškog prestola, Ben je oženio 2002. godine. Oni su prošle godine odlučili da se razdvoje, a dele starateljstvo nad tri ćerke.

Spejsi, jedan od voditelja programa na koncertu 11. decembra 2007. godine, suočava se u poslednja dva meseca sa brojnim optužbama za neprikladno seksualno ponašanje, ali ih uglavnom ne komentariše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: