Maser tužio glumca: "Travolta mi je pričao svoje gej fantazije"

Američki mediji objavili su prijavu masera jednog kalifornijskog hotela, koji je 2000. godine optužio glumca Džona Travoltu (63) za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje.

Život

Izvor: B92, 100posto.hr

Utorak, 14.11.2017.

21:57

Maser tužio glumca:
GettyImages

Anonimni muškarac, koji je tada imao 21 godinu, u prijavi policiji tvrdi da je Travolta došao na masažu u jedan hotel u Palm Springsu i da je stalno pomerao peškir sa svoje zadnjice.

Tokom masaže, stalno mu je govorio da je atraktivan i da ga uzbuđuje, a onda ga je nagovorio da ode sa njim u saunu. Tamo je bio potpuno go i dirao je mladića po zadnjici i grudima i molio ga da mu ispriča šta bi mu radio kad bi imali seksualni odnos, kako bi Travolta kasnije mogao da mašta o tome.

Glumac se ponudio da on njega izmasira i da mu se pridruži pod tušem. Maser je pobegao i sve odmah prijavio policiji, ali je glumac već bio otišao iz hotela.

To nije prva prijava na račun slavnog glumca, koji je inače u braku sa Keli Preston (55). Pre pet godina takođe ga je prijavio maser iz jednog luksuznog hotela na Beverli Hilsu, koji je tvrdio da ga je Travolta dirao po genitalijama i nudio mu seks.

Travolta, navodno, nije izašao u javnost sa svojom homoseksualnom orijentacijom, pošto je istaknuti član sijentološke crkve koja je izrazito homofobna. Zbog toga mu je crkva, navodno, izabrala Keli Preston za suprugu, kao paravan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: