"Kralj Instagrama" doživeo dva srčana udara nakon 4 dana orgija

Dan Bilzerijan živi životom na kojem mu zavide brojni njegovi pratioci na Instagramu. Ipak, u nedavnom intervjuu ovaj muškarac je priznao da takav način života dolazi sa visokom cenom.

Život

Izvor: index.hr

Nedelja, 01.10.2017.

21:20

Foto: Youtube screenshot

Dan je potvrdio da celodnevno konzumiranje ogromnih količina droge i alkohola nikako nisu dobri za zdravlje, priznavši da je već dvaput skoro umro.

U emisiji Grejema Bensingera, Dan je otkrio da je jednom prilikom, nakon četiri dana orgijanja, konzumiranja alkohola i drogiranja, odvezen u bolnicu u kritičnom stanju.

U to vreme imao je 25 godina, a njegov odlazak na skijanje neobjašnjivo se završio u Las Vegasu. Za četiri dana uzeo je šest puta više od preporučene doze vijagre, uneo u organizam veliku količinu kokaina, i sve to zalio alkoholom.

Prvo što je osetio bili su bolovi u ramenu, koje je odlučio da otkloni sklekovima. Međutim, bol ne samo da nije oslabio, već je postajao je postajao sve jači, a Dan je sve teže disao, pa je shvatio je da je možda vreme da se (sam) odveze u bolnicu.

U bolnici mu je lekar dijagnostikovao srčani udar i spasao mu život, a već sledećeg dana Dan je doživeo novi srčani udar, koji je takođe preživeo.

Opširnije u videu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: