Donald Tramp prodaje vilu na Karibima, da li ste zainteresovani?

Da li je i vama 28 miliona dolara malo preterana cena za vilu na obali karipskog ostrva St. Martin? Niste jedini.

Život

Izvor: B92

Petak, 04.08.2017.

16:05

Default images

Naime, američki predsednik Donald Tramp odlučio je da proda svoju predivnu i raskošnu vilu na Karibima, ali izgleda da ju je malo precenio.

Budući da nikome nije palo na pamet da je kupi za 28 miliona dolara, on je spustio cenu za čak 11 mliona, pa je trenutna cena vile 16,9 miliona dolara.

Iako se nigde ne pominje Donald Tramp, agencija za nekretnine kaže da je kuća ogromna i nalazi se u prvom redu do plaže. Ima devet soba, bazen koji se greje, fitnes centar i teren za tenis.

“Ova nekretnina je provokativna. Sa tim ko joj je vlasnik dolazi i neželjena pažnja. Svakako svi pričaju o njoj, ali ne vidim ispred nje potencijalne kupce“, kaže Džonatan Šaed, agent za nekretnine u izjavi za “Vašington post“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: