Tramp "prodrmusao" prvu damu Francuske: "Odlično izgledate"

Američki predsednik Donald Tramp pohvalio je izgled supruge svog francuskog kolege Brižit Makron što se vidi na video snimku koji je objavila francuska vlada na svom nalogu na Fejsbuku.

Život

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 13.07.2017.

19:33

Tramp
Tanjug / AP Photo/Michel Euler

Snimak pokazuje kako Tramp, francuski predsednik Emanuel Makron i njihove supruge Melanija i Brižit, razgovaraju nakon posete muzejima u Palati invalida u Parizu.

"U odličnoj ste formi", rekao je Tramp kada se u jednom trenutku okrenuo ka Brižit Makron, preneo je AP.

On je svoje zapaženje preneo i francuskom predsedniku pre nego što se opet okrenuo ka prvoj dami Francuske i rekao joj da izgleda "prelepo". Brižit Makron je bivša profesorka iz srednje škole francuskog predsednika, a njihove veza privukla je veliku pažnju međunarodne javnosti zbog velike razlike u godinama. Feministkinje su osudile te komentare kao seksističke navodeći da je razlika u godinama izmedju Makrona i njegove supruge identična razlici u godinama između Donalda i Melanije Tramp.

Tramp je doputovao danas u Francusku gde će prisustvovati obeležavanju Dana pada Bastilje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: