Za koga se danas udaje Pipa Midlton?

Sestra vojvotkinje od Kembridža Pipa Midlton danas će izgovoriti sudbonosno “da” menadžeru Džejmsu Metjuzu. Osim što je poznato da mladoženja ima ukus za nakit, dosad se malo toga znalo o njemu.

Život

Izvor: Dnevnik.hr

Subota, 20.05.2017.

11:03

Za koga se danas udaje Pipa Midlton?
Pipa Midlton i Džejms Metjuz (Foto: EPA / Drew Angerer)

Džejms Metjuz ima mnogo poznatijeg brata Spensera, koji je učestvovao u rijaliti šouu “Made in Chelesea” 2011. Drugi brat Majkl, poginuo je prilikom uspona na Mont Everest, a porodica Metjuz je u njegov spomen napravila fondaciju koja siromašnoj deci iz najzabačenijih delova sveta obezbeđuje škole.

Džejms inače upravlja hedž fondom i glavni je izvršni direktor grupe Eden Rock Capital Management sa sedištem u Londonu. Firmu je nazvao po raskošnom karipskom odmaralištu svojih roditelja.

Njegovi roditelji, Dejvid Metjuz, bivši mehaničar i majka Džejn, kupili su luksuzni hotel Eden Rock na ostrvu Sent Barts 1995. godine. Sada je jedan od 100 najboljih hotela na svetu i redovNo ga posećuju svetske zvezde.

S Pipom je u vezi dve godine, ali zanimljivo je to da su imali kratku aferu i 2012. godine. Nakon toga Pipa je tri godine bila u vezi s brokerom Nikom Džejsonom, a onda se vratila Metjuzu.

Par često zajedno posećuje javna događanja, a slobodno vreme provodi u prirodi. Poznato je i da su Pipa i Džejms dobri skijaši, a čak se i takmiču u Birkebajnerovoj skijaškoj trci u Norveškoj.

Inače, Džejms je išao u istu školu kao prinčevi Vilijam i Hari.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: