Breda i Anđelinu razdvojila zavisnost od marihuane?

O razvodu američkih filmskih zvezda Breda Pita i Anđeline Džoli i dalje se polemiše, a istaknuti izvor navodi da je glavni razlog raskida glumčeva zavisnost od marihuane.

Život

Izvor: slate.com

Četvrtak, 22.09.2016.

21:40

Breda i Anđelinu razdvojila zavisnost od marihuane?
Foto: Gettyimages

Bredova ljubav prema marihuani je, navodno, glavni razlog razvoda slavnog para.

Naime, Anđelina je smatrala da takvo okruženje nije prikladno za odrastanje njihove dece, a njen advokat je rekao za javnost da je podnošenje razvoda bilo “zbog zdravlja porodice”.

Ovo nije prvi put da je Bredova zavisnost dospela u žižu medija. Glumac je i ranijih godina govorio o svojoj dugogodišnjoj borbi, trudeći se da se distancira od slike mladog zavisnika, kakvu bi mogao da stvori o sebi u javnosti.

Naime, 2009. godine reditelj Kventin Tarantino ispričao je kako je uspeo da nagovori Breda da glumi u filmu “Prokletnici”.

“Bila je potrebna samo jedna poseta Pitovoj kući u Francuskoj i jedan razgovor uz travu o scenariju”, rekao je Tarantino.

Iste godine, Bred je na proslavi nakon snimanja jedne emisije seo na pod i zapalio “najsavršeniji džoint”.

“On je uživao. Govorio je kako je umetnik. Ali se zakleo da je prestao kada je postao otac”.

U intervju za časopis Parada 2011. godine, Bred je otkrio kako je devedesetih godina imao problema sa samopouzdanjem i da je pomoć pronašao u marihuani. U istom intervjuu je naveo da je možda razlog njegove nesreće bio brak sa Dženifer Eniston, nakon čega joj je javno izvinio.

Godinama kasnije, Pit je u svojim intervjuima stalno provlačio svoju borbu sa zavisnošću od marihuane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: