Sve (neobične) ljubavi Anđeline Džoli

Anđelina Džoli podnela je zahtev za razvod od supruga Breda Pita posle deset godina ljubavi i dve godine braka. Iako je u jednom intervjuu izjavila da je “spavala sa samo četiri muškarca, od kojih su trojica bili njeni muževi”, njena ljubavna istorija je mnogo komplikovanija od toga.

Život

Izvor: Daily Mail

Sreda, 21.09.2016.

08:51

Sve (neobične) ljubavi Anđeline Džoli
Foto: Gettyimages

Anđelina Džoli imala je vrlo buran život. Za magazin OK je 2007. dala vrlo otvoren intervju u kom opisuje svoje veze i seksualnost.

“Još u vrtiću sam bila deo grupe koja se zvala ‘Kissy Girls’ (Devojčice koje se ljube). Moja seksualnost bila je izražena već tada”, rekla je glumica.

“Osmislila sam igru u kojoj bih se ljubila sa dečacima i ostavljala im ‘ljubavne ugrize’. Upadala sam u mnoge nevolje”.

Nevinost je izgubila u 14. godini i njena majka je znala za to.

“Kad sam imala 14 godina, imala sam dva izbora: da se ponašam neodgovorno i da to uradim sa svojim dečkom na ulici ili u svojoj spavaćoj sobi, dok je moja mama u susednoj”, otkrila je za "Kosmopolitan" 2003.

U tinejdžerskim godinama bila je fascinirana noževima i počela je da se samopovređuje.

“Kada sam ušla u svet seksa, emocije koje mi je pružao nisu bile dovoljne. Više nisam bila devojčica”, rekla je za OK.

“U trenutku kad sam želela da se osetim povezanom sa svojim dečkom, zgrabila sam nož i posekla ga. I on je posekao mene. Razmenili smo nešto prekriveni krvlju i srce mi je brzo lupalo. Otad, kad god sam osećala da sam u škripcu, sekla sam svoju kožu. Imam mnogo ožiljaka. Bila sam u godinama kada sam želela avanture i svašta mi se dešavalo posle nekoliko piva”..

Do dvadesete je probala “gotovo svaku drogu koja postoji”, uključujući kokain, ekstazi, LSD i njen “omiljeni heroin”.
Anðelina Džoli sa (bivšim) suprugom Džonijem Li Milerom (Foto: Gettyimages)
Kaže da ju je iz “mračnih dana” izvukao prvi muž Džoni Li Miler. Oni su se upoznali na snimanju filma “Hakeri” 1995. i ona je kasnije priznala da je s njim imala prvu seksualnu vezu posle prvog dečka.

Takođe, bio je prvi od mnogih glumaca sa kojim je bila u vezi.

Kada se razvela od njega, ušla je u prvu istopolnu vezu sa modelom i glumicom Dženi Šimicu, koju je upoznala tokom snimanja “Foxfire” 1996.

“Verovatno bismo se venčale da se nisam udala za svog muža”, rekla je u intervjuu posle nekoliko godina. “Zaljubila sam se u nju istog trenutka kad sam je ugledala.” Međutim, Dženi Šimicu je tvrdila da su one imale aferu i tokom Anđelininog braka sa Milerom. Podnela je zahtev za razvod u februaru 1999.

Naredne godine je izazvala kontroverze kada je fotografisana dok se ljubi sa svojim bratom Hejvenom na dodeli Golden globes nagrade, a nekoliko meseci kasnije, kada je primala statuu Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu “Girl, Interrupted”, rekla je: “Sad sam tako zaljubljena u svog brata”.
Anðelina i Bili Bob Tornton (Foto: Gettyimages)
Istog meseca ušla je u vezu sa Bilijem Bobom Torntonom i dva meseca kasnije venčali su se u Las Vegasu.

Par se upoznao prethodne godine na snimanju filma “Pushing Tin” u kom Anđelina igra Torntonovu mladu ženu koja počinje da ga vara sa njegovim rivalom kog glumi Džon Kjuzak.

Oni navodno nisu bili u vezi tokom snimanja, jer je on tada bio veren sa glumicom Lorom Dern, a za Anđelinu se šuškalo da je u vezi sa kolegom Timotijem Hatonom, s kojim je glumila u “Playing God” 1997.

Anđelina Džoli i Tornton često su dospevali na naslovne strane zahvaljujući svom neobičnom ponašanju i tetovažama.

Oni su 2002. objavili da planiraju da usvoje dete iz Kambodže, ali su se razveli samo tri meseca kasnije.

“Sve se desilo iznenada. Gotovo preko noći smo se promenili. Jednog dana smo se pogledali i više nismo imali ništa zajedničko”, rekla je u jednom intervjuu.

Takođe je rekla da ne planira da ulazi u novu vezu za još sedam osam godina, ali joj se već 2005. dogodio Bred Pit.
Anðelina Džoli i Bred Pit (Foto: Gettyimages)
Par je navodno započeo tajnu vezu dok su snimali film “Gospodin i gospođa Smit”, dok je Pit još bio u braku sa Dženifer Aniston. Anđelina Džoli to nije priznala, ali je tada rekla da se “zaljubila u njega” tokom snimanja.

“Da budem u vezi sa oženjenim čovekom, znajući da je moj otac varao moju majku, nije nešto što bih mogla da oprostim sebi”, rekla je u intervjuu za “Tudej”.

“Ne bih mogla sebe da pogledam u ogledalo. Ne bi mogao ni da me privuče muškarac koji bi prevario svoju ženu.”

Ipak, već sledeće godine status njihove veze je bio potvrđen, kada je svet saznao da je Anđelina trudna.

Posle sedam godina i šestoro dece, objavili su veridbu u aprilu 2012. i venčali se 23. avgusta 2014.
Foto: Gettyimages
Uprkos tome što su je povezivali sa mnogim kolegama, Džolijeva je tvrdila da je spavala sa samo četiri muškarca u životu, od kojih su trojica bili njeni muževi.

Međutim, u intervjuu za "Njujork post" 2004. priznala je da je imala mnoge “neobavezne odnose” sa muškarcima.

“Dve godine sam provela bez muškarca, a onda odlučila da se zbližim sa nekima koji su mi već bili prijatelji. To je odrastao način da budete u odrasloj vezi”, rekla je tada.

“Ma koliko to ludo zvučalo, sada mogu da podnesem da se vidim sa muškarcem u hotelskoj sobi, a onda vratim kući da stavim sina na spavanje i tog čoveka ne vidim u narednih nekoliko meseci.”

“Mogu da se osetim kao žena i zbližim se s muškarcem, ali ne u vezi koja remeti moju porodicu. Nikad nisam imala seks na jednu noć i ljudi s kojima sam bila to dobro znaju.”

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: