Stefan Buzurović: “ČORBA nam je svima potrebna”!

Nova sezona emisije “TV Čorba” počinje u ponedeljak, 29. avgusta na B92. U ulozi voditelja je glumac Stefan Buzurović koji će vam i u novoj sezoni predstavljati najsmešnije, najbesmislenije, najluđe i najbizarnije pojave u stvarnom svetu oko nas.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.08.2016.

13:12

Stefan Buzurović: “ČORBA nam je svima potrebna”!
Foto: Promo

Kako je biti Stefan Buzurović 28. avgusta 2016?

Osećaj je prilično tridesetjednogodišnji. Lepo mi je da budem ja, koristim to maksimalno do nove pozorišne sezone, onda ću opet povremeno morati da budem neko drugi tokom noći. Krajnje betmenovski.

Nova sezona TV Čorbe počinje sutra (23h, B92). Koji su noviteti, a šta ostaje po starom?

“Čorba” se za kratko vreme dokazala kao emisija koja je potrebna i koja pre svega donosi radost. A kako i ne bi kada i mi sami uživamo stvarajući je. Imamo veliku sreću da nam je stiglo pojačanje u vidu Jelene Radanović i njenih saboraca Ane i Nemanje koji će nam pomoći da budemo bolji i direktniji. Sada kada smo postavili temelje, u novoj sezoni smemo da se odvažimo i na malo grublju igru, ali nikako jeftinu i nečasnu.
Stefan Buzuroviæ i Jelena Radanoviæ (Foto: Promo)
Kako je izgledlo kuvanje “Čorbe” u prvoj sezoni?

Počelo je u hladnoj vodi sa tvrdim povrćem koje pluta, a završilo se krčkanjem koje ne želi da stane i harmonijom ukusa koji se prepliću u nedogled. Ma, “Čorba” k’o čorba, šta da vam kažem.

Zbog čega nam je potrebna “TV Čorba”?

Zaboravili smo da se smejemo i da se radujemo stvarima koje nas okružuju ukoliko nemamo direktnu korist od toga. Svaki osmeh je postao podsmeh, a mi se trudimo da, načinom na koji predstavljamo te fenomenalne prizore, prizovemo onaj stari duh koji je krasio naš mentalitet ali se skoro potpuno izgubio iako se mnogi kite tim zakržljalim ostacima istog i tako kriju nemoral i glupost. Mi se ne stidimo da ispadnemo nemoralni, a ni glupi jer to, ako je iskreno, ume da bude zaista smešno.

Emisija je za kratko vrema ušla u vrh gledanosti, što objašnjavaš...

Nema objašnjenja, raznolikost i jedinstvo svih nas koji smo je pravili doveli su do toga. “TV Čorba” je zaista potrebna i ko ne prepozna humor i duh koji serviramo ne treba da nas gleda… A verovatno nas i ne gleda jer je zauzet buljenjem u tuđe živote i zadnjice u rijaliti programima.

Rođen si pred kraj avgusta (21. tačnije), a pred početak nove pozorišne i TV sezone. Šta počinje ovog septembra za tebe?

Svaki septembar je početak za mnoge stvari. Za mene je najvažniji početak nove sezone “Čorbe” koja je već zamirisala. Novitet je i studio glume “Čarli” na Trgu Nikole Pašića koji počinje sa radom uskoro. Jedva čekam da počnem da radim sa decom i omladinom i moram da priznam da sam veoma uzbuđen. Spremili smo ozbiljan program i želimo da usmerimo mlade ljude ka pravim stvarima.
Stefan i Danijela sa decom (Foto: Privatna arhiva)
Nedavno si postao tata drugi put. Kako radi mali klan Buzurović?

Snalazimo se lavovski. Uživamo u svakom danu i učimo jedni od drugih. To je najvažnije.

Kako Nestor reaguje na sestru?

U prvih nekoliko dana je reagovao baš kao najmanji medved iz bajke, bilo je : ”Neko je spavao u mom krevetu i još uvek spava!” Ali, nakon par dana je shvatio da beba nema nameru da se iseli iz kreveca i počeo je da je mazi. Sada je već uspavljuje i trči da joj donese cuclu ako zaplače, ljubi je i samo priča “beba, beba…” po ceo dan.

A kako ti reaguješ na ćerku? Kako žongliraš između njih dvoje?

Nema tu žongliranja. Oni su naši i predivno je gledati ih zajedno. Ne možemo da dočekamo dan kada će se prvi put zagrliti ili kada se ona bude saplela a Nestor joj pomogne da ustane. Nije da priželjkujem da se Klara sapliće, nego će biti divan prizor, ako se dogodi. Volimo ih, pevamo im, čitamo im, mazimo ih…

A šta Danijela kaže?

Danijela je žena i majka za primer. Ustvari, ona je za mene baš onaj komadić koji nedostaje tako da smo uklopljeni na svakom polju i nema zime. A šta kaže…pitaj nju .

Nova sezona počinje u ponedeljak, 29. avgusta, a emisiju ćete gledati od ponedeljka do subote posle 23h, na TV B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: