Izbori u SAD: Za koga će glasati Simpsonovi?

Popularna američka TV-serija koja prikazuje društveni život SAD-a ima novu epizodu.

Život

Izvor: radiosarajevo

Sreda, 03.08.2016.

20:48

Izbori u SAD: Za koga će glasati Simpsonovi?
Foto: YouTube Screenshot

Junaci popularnog crtanog filma, Mardž i Homer Simpson, složili su se da će glasati za Hilari Klinton na američkim predsedničkim izborima u novom video klipu koji je na Jutjubu objavio "20th Century Fox".

Hilari Klinton i Donald Tramp suočiće se na američkim predsedničkim izborima koji se održavaju 8. novembra. Diskusija o izboru predsedničkog kandidata u epizodi pod naslovom '3.00 ujutro' počela je u trenutku kad je Mardž ustanovila da ne može da vodi ljubav dok ne odluči za koga će da glasa.

Narator tada postavlja pitanje: Sada je tri sata posle ponoći i telefon zvoni u Beloj kući - za koga biste želeli da odgovori na poziv? Pitanje je aluzija na oglas iz političke kampanje Hilari Klinton iz 2008. u kojem se Amerikancima postavlja pitanje, ako telefon zazvoni tri sata posle ponoći, koga bi želeli da čuju da ih vodi u kriznim vremenima.

Bil Klinton javlja se na telefon: Soba za sastanke? Evo dolazim! Ali lice mu se zatim snuždi i dodaje slušalicu Hilari: Oh, za tebe je. Na to mu žena odvrati: Da, od sada je uvek za mene.

Tramp podiže slušalicu i kaže: Ne sada, na Tviteru sam! Zatim poziva pomoćnika i naređuje mu: Stavi moje ime na Linkoln Memorial, raspusti NATO ... i donesi mi kajganu na zlatnom tanjiru. Inače, republikanski kandidat u videu se pojavljuje s primerkom knjige "Veliki govori Adolfa Hitlera".

Nakon toga je Homer najavio da će možda glasati za Trampa, na šta je Mardž odgovorila: "Ako ćeš tako da glasaš, pitam se hoću li ikad više moći da budem sa tobom". Na to je Homer uzvratio: "Eto, tako sam postao demokrata".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: