Zvoganj: Ne želim da napravim biznis od "Copetove kuhinje"

Danilo Dabić, poznatiji kao Zvoganj, autor popularnog humorističkog animiranog serijala na YouTube-u “"Copetova kuhinja"”, učestvovao je na ovogodišnjoj Blogomaniji u Mariboru, gde je sa učesnicima konferencije razgovarao o nastanku te serije, šta ga inspiriše, koliko mu prija medijska pažnja, kakvi su mu dalji planovi...

Život

Izvor: B92

Subota, 11.06.2016.

14:23

Zvoganj: Ne želim da napravim biznis od
Foto: YouTube Screenshot

Zvoganj je, odgovarajući na pitanja voditelja i učesnika Blogomanije, objasnio da je do ideje za “Copetovu kuhinju” došao posle kritike brojnih YouTube korisnika na njegovu prethodnu animaciju, na kojoj je radio veoma dugo, shvatajući da ne želi da gubi vreme na nečemu što je komplikovano, ako ideja i scenario nisu dobri.

“Odlučio sam da radim nešto jednostavno i brzo, ali da je dobra ideja. Hteo sam da napravim emisiju u kojoj bih počeo da kuvam, ali bih se zaneo i prešao na druge teme. Od vloga (video blog) sam odustao jer se ne osećam prijatno i zato sam se za 'Copetovu kuhinju' odlučio da bude animacija"”, objasnio je Zvoganj.

Kako je dodao Cope je lik zasnovan na njegovoj ličnosti, dok inspiraciju za seriju dobija družeći se sa svojim prijateljima, s obzirom na to, kako je rekao, televiziju ne gleda, a novine ne čita. “

"Ne planiram da od toga napravim biznis, jer želim da ostane autentično, ali otvorilo mi je mnoga vrata za druge stvari, poput davanja glasa u crtanom filmu Kung fu Panda"”, rekao je Zvoganj.

Prema rečima ovog 21-godišnjeg momka iz Krnajče, koji se bavi dizajnom i kopirajtom, “Copetova kuhinja” će trajati dok ne dobije ideju za novi projekat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: