Ilajdža Vud: Ja zapravo nemam nikakva iskustva na temu pedofilije

Ilajdža Vud tvrdi da je The Sunday Times izvukao iz konteksta njegovu izjavu o pedofiliji u Holivudu.

Život

Izvor: Huffington Post

Utorak, 24.05.2016.

16:44

Ilajdža Vud: Ja zapravo nemam nikakva iskustva na temu pedofilije
Foto: Gettyimages

Vud je za The Hollywood Reporter izjavio da je samo nekoliko minuta govorio na tu temu i da ništa što je rekao nije rekao iz sopstvenog iskustva. On se na tu temu osvrnuo dok je diskutovao o dokumentarcu Ejmi Berg “An Open Secret” o istoriji zlostavljanja dece u Holivudu.

“The Sunday Times me je intervjuisao o mom poslednjem filmu, ali je priča otišla u drugom smeru”, rekao je Vud. “Zbog toga je napisano mnoštvo lažnih naslova. Samo sam rekao da sam gledao moćan dokumentarac i kratko razgovarao o tome s novinarom, a došlo je do posledica koje nisam predvideo. Naučio sam lekciju”.

“Da razjasnim: tema zlostavljanja dece je važna i treba se o njoj razgovarati i potpuno je istražiti. Međutim, ja sam novinaru jasno rekao da nemam iskustva iz prve ruke na tu temu i da ne mogu da govorim kao bilo kakav autoritet samo na osnovu onoga šta sam pročitao i filmova koje sam gledao”.

Prethodno su svi svetski mediji objavili navodnu izjavu glumca za The Sunday Times u kojoj tvrdi da Holivud vrvi od pedofila koji vrbuju decu glumce na zajedničkim okupljanjima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: