Ilajdža Vud: Holivud je leglo pedofila

Ilajdža Vud, koji se proslavio ulogom Hobita Froda u trilogiji “Gospodar prstenova”, karijeru je započeo u filmu “Povratak u budućnost II” kada je imao samo osam godina. On sada tvrdi da je Holivud prepun pedofila i da bi možda i sam bio njihova žrtva, da ga majka nije štitila.

Život

Izvor: Newser

Utorak, 24.05.2016.

10:33

Ilajdža Vud: Holivud je leglo pedofila
Foto: Gettyimages

U intervjuu za "Tajms of London", zvezda poredi zlostavljanja koja trpe deca iz šou-biznisa s britanskim skandalom s pokojnim voditeljem dečjih emisija na BBC-ju Džimijem Sevilom.

On kaže da mlade glumce “vrebaju” moćne figure u filmskoj industriji na prijemima i zabavama.

“Sve je organizovano. Ima mnogo zmija u ovoj industriji – ljudi kojima je lični interes jedini važan”, kaže Ilajdža.

On dodaje da žrtve koje pokušaju da progovore o tome bivaju “zdrobljene” i da njihovi životi bivaju “nepovratno oštećeni”.

Vud kaže da nije išao na takve zabave, jer je njegova majka “više želela da me odgoji kao dobrog čoveka, nego da gura moju karijeru”.

Ovaj 35-godišnjak veruje da i danas deca zvezde trpe zlostavljanja.

“Ako ste nevini, ne znate mnogo toga o svetu i želite da uspete, paraziti će vas videti kao plen”, kaže on.

Britanski "Telegraf" navodi da prema Fondaciji Biz parent, neprofitnoj organizaciji, ima oko 100 aktivnih zlostavljača dece u Holivudu i da se sprema “cunami” tužbi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: