Džastin Timberlejk na Evrosongu

Svetska zvezda Džastin Timberlejk premijerno će izvesti svoju novu pesmu tokom finala Evrosonga, u subotu 14. maja.

Život

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 09.05.2016.

20:21

Džastin Timberlejk na Evrosongu

Prvi put u istoriji takmičenja za pesmu Evrovizije, jedna svetska zvezda koja se ne takmiči u izboru pojaviće se na sceni Evrosonga u Stokholmu i otpevati pesmu "Can't Stop the Feeling", stoji na zvaničnom sajtu Evrosonga.

"Veoma smo srećni i uzbuđeni zato što će Džastin Timberlejk u pratnji svog benda otpevati novu pesmu. Biće posebno zato što su pesmu sa Džastinom zajedno radili švedski tekstopisci Maks Martin i Šelbek", izjavio je Sven Stojanović, producent ovogodišnjeg Evrosonga.

"Ponosni smo na činjenicu da ćemo ugostiti jednog od najvećih svetskih umetnika! To je za nas velika čast i inspiracija", rekao je Martin Asterdal, izvršni producent Evrosonga.

Timberlejkov nastup planiran je revijalno tokom finalne večeri, u subotu 14. maja u 21 sat.

Naša predstavnica Sanja Vučić boriće se za ulazak u finale u četvrtak 12. maja, u drugoj polufinalnoj večeri.

foto: flickr.com/edwardk662

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: