Kako preživeti svadbu s narodnjacima a da ne ispadneš kreten

Retko idem na svadbe. Slabo se venčavaju oko mene. Ili su matori, razvedeni. Sve neki solijaneri, ovi što obave to u opštini, ili žive u "vanbračnoj zajednici".

Izvor: Filip Stankoviæ

Sreda, 06.05.2015.

15:35

Default images

Ipak, i pored nedostatka materijala za svadbe u bliskom okruženju, ponekad se pitam, kao i u mnogo čemu u životu – da nije problem u meni? Možda i nisam neki gost? Možda sam snimljen na ono malo svadbi kako se ponašam, pa postoji negde zabeleženo koliko sam se smorio.

Bukvalno ne znam nijedan narodnjak napamet, nemam čak ni onu "jednu pesmu" koja mi je "ok" kad se napijem. Ne, prosto sam operisan od narodnjaka. Znam da nabrojim par naslova pesama, nekih all time hitova tipa I tebe sam sit kafano i Čaše lomim ruke mi krvave, i to je to. I ne diraju me ni te pesme. Ne volim, brate, taj melos, muka mi je od njega, bukvalno mi loše kad se nađem u društvu s tom muzikom.

Kada sam bio klinac, bio sam užasno isključiv pa sam pljuvao i ljude koji to konzumiraju. Sada ne, prosto mi je smešno kada TO u bilo kojoj varijanti slušaju ili pevaju meni dragi ljudi, ali ih ne osuđujem. Prosto, za života sam upoznao suviše dobrih ljudi koji slušaju groznu muziku i odvratnih tipova koji se lože na nešto što i ja volim, tako da to nema veze.

Dakle, to smo razjasnili.

Nastavak teksta pročitajte na vice.com/rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: