Hit na internetu: Crnogorci u Nepalu

Kakve veze ima zemljotres u Nepalu s Crnom Gorom, kao i s trenutno jednom od najpopularnijih grupa na Fejsbuku s ovih prostora?

Izvor: B92

Sreda, 06.05.2015.

12:23

Default images

Nakon katastrofalnog zemljotresa u Nepalu, mnoge kompanije širom sveta su se pridružile akciji pomoći ugroženom stanovništvu. Izuzetak nije ni crnogorski operater Telekom.
Naime, ovaj operater je omogućio svim svojim korisnicima besplatne pozive iz fiksne i mobilne mreže, ali i besplatne SMS poruke ka Nepalu. Isto tako, roming pozivi iz Nepala ka Crnoj Gori su besplatni.
Nakon što je ovu vest Telekom podelio na Fejsbuku, usledila je gomila duhovitih komentara, a ovo su samo neki od mnogih: Ubrzo je na Fejsbuku nastala grupa Crnogorci u Nepalu, koja je za kratko vreme dobila preko osam hiljada lajkova.

Ovo su neke od najsmešnijih poruka s tog profila:

- Svim pripadnicima pravoslavne vjeroispovjesti na Nepalu koji slave Djurdjevdan, ovim putem čestitam krsno ime. Oprostite mi što očamah sa čestitkom, kriva je razlika u vremenskoj zoni...

- Imam 3 slave večeras u Katmandu ne znam na koju prvo da odem

- Ne zovite do œutra kumimo ve kapicom, e bismo prilegli malo. Svako dobro!

- Zna li neko kakvo je stanje u Pokhari? Ne javlja mi se brat od tetkine strine,treba neki sir slani iz Pljevalja da mu posaljem.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: