Studentkinja uhapšena zbog pljuvanja u hranu

Protiv studentkinje Hejli King podneta je krivična prijava nakon što je skrivena kamera koju su postavile njene koleginice otkrila da je pljuvala na njihovu hranu i prskala je raznim hemikalijama.

Izvor: SKY NEWS

Ponedeljak, 04.05.2015.

15:30

Default images

Na video snimku se može videti kako King navodno pljuje ne mnogobrojne posude sa hranom iz frižidera u kući nadomak univerzietskog kampusam, koju je delila sa dve studentkinje sa Univerziteta u Južnoj Karolini.

Iz tog razloga, Kolumbijska policija uhapsila je 22-godišnju King koja bi mogla da se suoči sa kaznom do 20 godina zatvora.

Prema navodima Wis televizije, ovom incidentu prethodio je niz prepirki između nje i njenih koleginica u poslednjih par nedelja.

Studentkinje su izjavile da su želele da se King preseli, ali je ona odbila da ode.

King je priznala krivicu, i međuvremenu je puštena uz novčanu kaznu od 5.000 dolara i pismeno obećanje da će se vratiti na suđenje.

Sledeće ročiste zakazano je za danas popodne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: