Ubio se mladi glumac iz serije "Svi vole Rejmonda"

Mladi glumac koji je igrao ulogu Džefrija Barona u seriji „Svi vole Rejmonda“ ubio se u 19. godini života.

Izvor: Independent

Petak, 24.04.2015.

10:38

Default images

Sojer Sviten počeo je da se bavi glumom kada je imao samo 16 meseci i igrao u popularnom sitkomu do njegovog kraja 2005.

On je zajedno sa bratom blizancom Salivanom Svitenom i sestrom Medlin Sviten bio jedan od troje dece Rejmonda i Debre Barone.

Sviten se ubio iz pištolja tokom posete rodbini u Teksasu. Njegova porodica potvrdila je informacije, nazvavši Sojerovu smrt „užasnom porodičnom tragedijom“.

„Naš voljeni brat, sin i prijatelj Sojer Sviten uzeo je sebi život“, stoji u njihovom pisanom saopštenju. „Za nekoliko nedelja napunio bi 20 godina. U ovo osetljivo vreme naša porodica traži privatnost i preklinjemo vas da posvetite pažnju onima koje volite“.

Sviten se pojavio u 139 epizoda „Svi vole Rejmonda“ i imao je nekoliko manjih uloga u dve serije „Even Stevens“ i „Frank MecKluski C.I“. Nakon okončanja popularnog američkog sitkoma, nije nastavio da se bavi glumom.

Doris Roberts, koja je igrala Svitenovu baku u seriji, kaže da je bila “veoma tužna” kad je čula vest o smrti mladog Sojera.

“Bio je divan mladi muškarac koji će nam mnogo nedostajati”, napisala je ona. “Uvek pokazujte bližnjima koliko ih volite i proveravajte kako su, ako se dugo niste čuli. Veoma je važno da održite kontakt”.

Patriša Hiton, koja je igrala Sojerovu majku Debru, nazvala ga je “zabavnim i izuzetno pametnim mladim čovekom”.

“Prerano nas je napustio”, napisala je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: