Lekoviti show sa Dr Agoljubom: Kako izlečiti nepodmitljivost?

Ono što samo izgleda kao zabavni nedeljni šou program u stvari je satirični osvrt na bolesti našeg društva i njihovo "izlečenje".

Izvor: B92

Utorak, 31.03.2015.

10:49

Default images

Dr Agoljub vas ovog puta uvodi u svet u kome se ne zna gde prestaje bolest a počinje zdravlje, gde prestaje normalno a počinje nenormalno, gde prestaje mašta a počinje naša surova stvarnost.

U prvoj epizodi „Lekovitog show-a “, Dr Agoljub (Mićko Ljubičić) predstavlja se kao socio-plastičnii hirurg, „socioplastičar“, koji je prvu intervenciju izveo upravo na samom sebi. Sada se pred kamerama i gledaocima u studiju hvata u koštac sa najrazličitijim oboljenjima, karakterističnim za naše društvo. Prvi pacijent „Lekovitog show-a“ biće Mitar Kićanović Mita (Marko Gvero), koji boluje od jedne retke bolesti, nekarakteristične za naše krajeve, a to je „Koruptivna Disfunkcija“ ili „Anomalia Podmita Moralis“, koja se ogleda u nemogućnosti davanja i primanja mita.

Da li će Dr Agoljub uspeti i na koji način da pomogne svom pacijentu, da li će Mitar Kićanović Mita biti osposobljen i prilagođen za život u Srbiji i da li je terapija dovoljna ili će pacijent ipak morati na intervenciju - saznajte u utorak, 31. marta od 21h na TV B92!

Ideja, koncept i scenario: Mićko Ljubičić i Voja Žanetić

Telemedicinske sestre: Sanja Popović i Nina Radosavović

Lekoviti bend: Loco bend

Reditelj: Marko Popović

Glumi pacijenta: Marko Gvero

Glumi kolegu dr Agoljuba: Zoran Kesić

Lekoviti show, utorak 31. mart, od 21h na TV B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: