Tabu tema: S koliko ste partnera dosad spavali?

Većina ljudi promiskuitetnim osobama smatra one koje su imale više od 15 partnera, a oni koji su u emotivnoj vezi odgovor na to pitanje od svog partnera istovremeno i žele i ne žele da saznaju.

Izvor: B92

Sreda, 11.03.2015.

12:03

Default images

Preko 50 odsto muškaraca i žena smatraće nekog promiskuitetnim ako je imao više od 15 seksualnih partnera, a čini se kako je taj broj problematičan, jer će većina žena na primer muškarca koji je imao manje od sedam partnerki smatrati seksualno neiskusnim.

Stručnjaci za veze savetuju novopečenim parovima da izbegavaju to pitanje, prvenstveno jer ono može biti izvor nesigurnosti i ljubomore u vezi, a ničim ne utiče na njenu budućnost.

I dok još važi izreka da će muškarci obično preterati s brojem devojaka kako bi ispali veći frajeri, a žene smanjiti broj mladića, činjenica je kako je danas društveno prihvatljiviji veći broj partnera nego što je to bilo pre 20 godina.

Oko 40 odsto žena i muškaraca bi volelo da zna taj podatak, ali strahuju kako će to uticati na njihovu vezu.

Ipak, žene su te koje će pre postaviti to neugodno pitanje nego muškarci.

U istraživanju časopisa "Elit dejli" parovi koji su u vezi otkrivali su jedno drugom broj seksualnih partnera, a bilo je svakakvih reakcija.

Pogledajte video-snimak. Izvor: 24sata.hr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

156 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: