Konačno rešena misterija koliko para Džoi duguje Čendleru

Jedna od najdužih misterija je izgleda rešena.

Izvor: independent.co.uk

Četvrtak, 26.02.2015.

19:20

Default images
YouTube Printscreen

Strastveni ljubitelj serije "Prijatelji" nakon nezadovoljstva zbog manjka odgovora u osmoj sezoni, tačnije 22. epizodi, rešio je da računicu preuzme u svoje ruke.

Naime, u pomenutoj epizodi serije, dva prijatelja su konačno sela da izračunaju koliko Džoi duguje Čendleru za kiriju, časove glume, plesa...

Međutim, iako su njih dvojica celu računicu stavili na papir, krajnja suma se nikada nije saznala.

To je postala velika misterija o kojoj se uvek polemisalo, ali sada jedan fan serije smatra da je uspeo da odgonetne sve nedoumice.

On je uzeo u obzir sve moguće stvari za koje je Čendler davao novac umesto Džoija, a te sume je prilagodio onima iz devedesetih godina.

Trogodišnja stanarina u skupom delu Njujorka približno je iznosila 67.000 dolara, kablovska televizija 1.260, izuzetno velika količina hrane i bezbroj kafa u Central Perku 39.000 dolara i tako se dolazi do iznosa od 108.760 dolara.

Kada se na to doda i zamena nameštaja (nakon što je njihov bio ukraden) od 5.500 dolara, ukupna suma je 114.260 dolara.

Čendler je u suštini finansirao sve Džoijeve troškove i to nije bilo nimalo jeftino.

Sada se postavlja pitanje, odakle Čendleru uopšte toliko novca?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: