Posečeno drvo koje je bilo na omotu U2 albuma „Joshua Tree“

Drvo koje se našlo kao deo omota albuma iz 1987. „The Joushoa Tree“ grupe U2, nedavno su oštetili vandali.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.02.2015.

11:01

Default images

Drvo iz pustinje Mohave koje je krasilo unutrašnji omot kultne U2 ploče, nedavno je drastično oštećeno. Drvetu su odsečene dve noseće grane, dok je treća gotovo skroz uništena. Pošto se drvo nalazi u pustinji nije bilo svedoka, tako da se još uvek ne zna ni ko, ni kako je to uradio.

Po svemu sudeći, grane su odsečene nekim tupim predmetom, a pretpostavlja se da su vinovnici ovog čina uzeli grane kao suvenir.

Na internetu se među fanovima grupe U2 već zahuktala rasprava o ovom događaju. Dok jedni tvrde kako ljubitelji ove grupe nikad ne bi tako nešto uradili, drugi kažu da su baš zato isekli drvo, zato što žele da fizički poseduju nešto što je bilo na omotu kultne ploče.

Zlobnici koji ne vole U2 kažu „kakva grupa, takvi i fanov. dobro je da je išta ostalo od drveta".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: