Najukusnije takmičenje na svetu (FOTO)

Najprestižnije gastronomsko takmičenje na svetu „Bocuse d'Or“ okupilo je 27. i 28. januara u francuskom gradu Lion, najveća imena kulinarstva sa ciljem da se izabere najbolji kuvar na svetu.

Izvor: Izvor: B92, Beta

Sreda, 28.01.2015.

15:02

Default images
Beta/AP

U finalu ovog takmičenja koje se održava svake druge godine, veštine odmeravaju 24 najbolja kuvara iz svih krajeva sveta. S obzirom na renome takmičenja pobednik će nositi epitet - najboljeg kuvara na svetu.

„Mi delimo filozofiju i strast u potrazi za kulinarskim savršenstvom koje pokazuju učesnici Bocuse d'Or i velika nam je čast da budemo deo ovog vrhunskog takmičenja i da možemo da pokažemo naše jedinstvene mogućnosti u svetu gastronomije“, izjavio je Olaf Koh, predsednik kompanije METRO, koji će, u ime glavnog sponzora i partnera takmičenja, uručiti nagradu pobedniku Bocuse d'Or.

Takmičari su se okupili u Lionu gde već uveliko spremaju specijalitete, nadajući se da će se vratiti u svoje restorane sa titulom najboljeg kuvaru. Mi vam donosimo malo mirisa, ukusa i atmosfere sa takmičenja uz ovaj prstohvat fotografija.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.
Beta/AP
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: