Rekli joj da nikada neće imati decu, a danas ih je ukupno 153

Ema Derik iz Bristola je kao mala imala reumatsku groznicu i doktori su joj rekli da verovatno neće moći da ima decu.

Izvor: B92

Utorak, 27.01.2015.

09:27

Default images

Međutim, ona je sa mužem Denisom rodila četrnaestoro dece i od tada se broj potomaka samo povećava, prenosi Dejli mejl.

“Doktori su mi rekli da ako uspem da iznesem jednu trudnoću, moći ću da imam dece koliko god želim, a ja sam ih držala za reč.”

“Teško je voditi računa o toliko dece, ali da mogu, sve bih to ponovila”, izjavila je Ema.

Njena najmlađa kćerka Sendi je rekla da je njena majka rodila četrnaestro dece i da ima 46 unučadi, 90 praunučadi i tri čukununuka.

Ukupan zbir sve dece je 153, a prosek godina je od najstarijeg Rojstona, koji ima 67 godina, do najmlađeg člana porodice koji uskoro puni godinu.

“Suprug i ja smo se venčali kada smo imali šesnaest godina i nismo imali decu do 21. godine. Nikada ništa nismo planirali, već su se stvari jednostavno dešavale”, izjavila je gospođa Derik.

Svi članovi porodice se često okupljaju i tada se zabave održavaju u prostorijama mesne zajednice, jer je to jedino mesto gde svi mogu da stanu.

Foto: Pixabay

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: