Neobičan način da pronađete pravu ljubav

Jedan neženja iz Velike Britanije pokušava da prikupi 1.300 funti preko sajta Indiegogo, kako bi “pronašao pravu ljubav”.

Izvor: Orange

Subota, 24.01.2015.

17:40

Default images
Indiegogo.com

Barmen Tom Paker želi da uz pomoć prikupljenog novca organizuje 13 izlazaka sa potencijalnim partnerkama, posle čega će, kako veruje, sigurno pronaći devojku svojih snova.

Paker, koji sebe opisuje kao “nepopravljivog romantika”, jedno vreme je čak išao ulicama Londona noseći grančicu imele na čelu, budući da se prema tradiciji, dvoje mladih koji se nađu ispod ove biljke, moraju poljubiti.

Ni to mu nije pomoglo da pronađe devojku, ali se ovaj 26-godišnjak nada da će uz pomoć internet zajednice konačno popraviti ljubavni život.

Onima koji su spremni da finansiraju njegovu potragu za “onom pravom”, spreman je da pošalje svoju potpisanu fotografiju za deset funti, izlazak i pesmu za 500, ili putovanje u Pariz sa Tomom za 1.000.

“Prema popularnim teorijama, potrebno je u proseku 13 izlazaka da biste našli pravu ljubav. Ja sam ludi optimista i testirao bih tu teoriju”, kaže on.

“Ljudi interneta i romatntici, molim vas da mi pomognete u potrazi za ljubavlju”.

Do sada je skupio nešto više od 220 funti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: