Do oltara zajedno sa 3 i 23 godine

Ovo je priča o paru koji se poznaje od svoje treće godine, kada su zajedno pomagali u venčanju. Dvadeset godina kasnije, prošetali su još jednom do oltara, ali na svom venčanju.

Izvor: B92

Utorak, 13.01.2015.

10:40

Default images
Ilustracija; Foto: pixabay.com

Brigs Fasi se ne seća mnogo o trenutku kada je nosio burme, pre dvadeset godina, sa devojčicom koja mu je na kraju postala žena.

"Zapravo, ja se uopšte ne sećam venčanja i da li sam tada pričao sa njom", rekao je Brigs za CNN.

Mladoženja koji se ne seća venčanja, može da rastući mladu, posebno mladu kao što je Britni Fasi, koja priznaje da je o svom venčanju maštala još kada je bila devojčica.

Britni Fasi kaže da je jedina stvar koje se seća, kada su kao deca hodali do oltara, njegovo jedinstveno ime.

"Ne sećam se detalja venčanja i nošenja cveća", kaže ona.

Brigs i Britni Fasi, prvi put su prošetali do oltara kada su imali tri godine, kao prstonoša i devojčica sa cvećem na venčanju Brigsove kume. Drugog hoda do oltara se sećaju - a desio se u subotu kada su postali muž i žena.

Par koji nije ostavio utisak jedno na drugo, na prvom venčanju, sreli su se ponovo u osmom razredu, kada su sedeli jedno iza drugog u školi u Mineapolisu.

Brigs se prebacio u Britninu školu, a ona kaže da se seća trenutka kada ga je nastavncia pozvala po imenu - Britni je tada znala da je to isti Brigs sa kojim je šetala do oltara kao mala.

"Mama mi je potvrdila", pre nego što je to podelila sa njim da bi se kasnije smejali zajedno činjenici da obe majke imaju istu sliku, njih kao klinaca koji idu do oltara.

Par su postali na kraju gimnazije i održali vezu na daljinu koja je bila aktuelna kada su bili na različitim koledžima - on u Vinskonsinu a ona u Minesoti.

"Znao sam da ću je oženiti", rekao je Brigs.

Pre nego što su i zvanično stupili u brak, pogledali su video "svog prvog venčanja".

Sama Britni kaže da je bila najgora devojčica sa cvećem koja ne poštuje pravila. Za razliku od nje Brigs je bio miran i poštovao sva pravila starijih.

Fotografija njih dvoje, kao trogodišnjaka, sada je uramljena u njihovom domu a čak su je i ponovili na svom venčanju.

"Prilično sam sentimentalna kada su u pitanju ljubavne teme, neću da lažem", priznala je Britni.

Brigs i Britni, oboje diplomirani ekonomisti kažu da nisu shvatali zašto se takva pompa diže oko njihove ljubavne priče. Ali tvrde, da su znali da su jedno za drugo.

"Sve je to deo božjeg plana", rekla je ona "Sudbina za sigurno".

Drugog venčanja se, priznaju, sećaju mnogo vise nego prvog. "Bilo je savršeno, može se reći savršeno", završila je Britni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: